Om os

Vi bor Arningevej 5, 4983 Dannemare
Klik her og find adressen på Krak.dk

Familien består af Lone & Christian Winther, sønnen Morten og datter Maria. Som alle er "bidt" af hunde.
Vi har haft Labrador gennem de sidste 20 år, Curly Coated i 11 år og Cavalier King Charles Spaniels i 5 år. Vi har trænet, kørt på udstilling og prøve med vores hunde næsten lige så mange år.

  • Christian har de sidste 18 år trænet mange hunde, brugshunde i hjemmeværnet, jagthunde i retrieverklub, samt fungeret som adfærdsbehandler.
  • Lone er den praktiske træner, som tager sig af hvalpetræning, og socialisering.
  • Morten har været med på træningsbanen siden han kunne gå, og er fantastisk god træner og hundefører. ( han fik fri af den kongelige livgarde på Amalienborg, for at træne Sirius- deltagerne som skulle til Grønland).
  • Maria har ligeledes været med siden hun kunne gå, hun har det medfødte talent, der skal til - hun kan "læse" en hund, lige så let som du læser dette.

Kennel Istilo er en helt ny kennel, som er opstået som følge af at Kennel Moselund ikke eksistere mere.
I vores arbejde med hundene lægger vi meget vægt på at fremavle hunde, der er gode, stabile og let omgængelige i den daglige omgang i hjemmet.
Vi lægger vægt på at hundene skal være nemme at opdrage, have et godt udseende, sidst men ikke mindst skal de være sunde og raske, både fysisk og mentalt. Det er vores opfattelse at en mental sund hund kan du lære alt.
Vi elsker vores hunde og den daglige omgang med dem, hundene kommer overalt i vores hjem, når vi har hvalpe, så føder tæven i stuen hos os, og der bliver hun med sine hvalpe indtil de skal flytte hjemmefra.
Vi har åbent for besøg til hvalpene, eller kommende hvalpekøber efter aftale, og efter sigende har et gæstfri hjem.

Her er et par billeder af haven