Træning

Christian Winther har gennem foråret og sommeren stået i spidsen for flere træningshold, både mandag og torsdag. Vi har set hunde der virkelig har rykket sig i deres indlæring, og det hele blev afsluttet med en uofficiel prøve som blev afholdt på Saunsø Vig ved Nakskov søndag den 1. juli og dagen blev rundet af med fællesspisning ved grillen, med hygge og højt humør.


Det er én af de meget vigtigt elementer i al den træning som gennemføres. Det at der er plads til socialt samvær og hygge. Træningen ér meget seriøs og der lægges stor vægt på at alle møder til tiden, og gør deres bedste så længe træningen er i gang.


Men når det så er sagt, og træningen er slut for denne aften, så er der kaffe / te og hyggeligt samvær hvor hele verdenssituationen bliver drøftet og naturligvis også løst og fast om træningen, og hvordan den er forløbet.


Helle og Labradoren Simba, som vinder prøven på Saunsø Vig i begynderklassenFinn og Labradoren Nikki som vinder helt suverænt for de øvede hunde med 49 ud af 50 mulige point. (Det ene point som mistes var en bevidst førerfejl).

Træning på Vestlolland er igen startet efter sommerferien, og den forsætter året ud, dog med nedsat tid når den kommende jagtsæson starter.Et par andre billeder fra Saunsø Vig